poniedziałek, 31 grudnia 2012
POMIDORKI FASZEROWANE
Szybka prosta i smaczna przekaska. Jeśli brakuje Wam jeszcze czegoś na sylwestrowy stół polecam! Wystarczy aby mieć:
• pomidorki (ladne kształtne, polecam rzymskie)
• ogórek świeży
• szynka (4-6 plastrów)
• serek z bazylią
• koperek
Pomidorki myjemy, przekrajamy na połówki i wydrążamy środki (te już nie będą potrzebne, można zjeść). Szynkę i ogórka kroimy w kosteczkę i mieszamy z koperkiem i serkiem (np. almette z bazylią, ew. z ziołami). Uzupełniamy ołóweczki pomidorków i na koniec posypujemy jeszcze koperkiem. Voila! Gotowe!!!
Wszystkim zaglądającym tu czasem życzę samych wspaniałości w Nowym 2013 Roku!!!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz